Markten Retail

Retail

Retail

Vanbeek ondersteunt veel bekende retailorganisaties met energiemanagement en energiemonitoring. Veel organisaties uit deze markt (sector) hebben vastgoed op meerdere locaties (multisites). Met onze ervaring, kennis en software is Vanbeek de partner in de energietransitie voor de retail.  

  • Maak al jouw filialen inzichtelijk
  • Benchmark onderling filialen op energiebesparing
  • Per filiaal energiebesparende maatregelen inzichtelijk maken

Onze aanpak

Vanbeek gelooft in een integrale aanpak van energiemanagement, ook voor retailorganisaties. Dit houdt in dat het energiebeleid sterk dient te worden ingebed in en gedragen door de gehele organisatie. Dit beleid dient te worden onderbouwd en getoetst op haalbaarheid aan de hand van technische kennis met betrekking tot energie. Vervolgens dient de voortgang van het beleid voortdurend te worden gemonitord en waar nodig bijgestuurd.

Waarom Vanbeek?

Vanbeek heeft alle kennis en middelen in huis om jouw organisatie te helpen bij elk energievraagstuk in de energietransitie. Ons brede team aan energieadviseurs heeft jarenlange ervaring met het opzetten en uitvoeren van energiemanagement en energiemonitoring bij retailorganisaties. Daarnaast beschikken onze energieadviseurs over verregaande technische kennis ten behoeve van energiebesparing en verduurzaming. Bij Vanbeek wordt bovendien gewerkt met de innovatieve energiemonitoringssoftware: ErbisOne

 

Voorbeelden van klanten uit de retail:

Retail Referenties
contact

Meer weten over de dienstverlening van Vanbeek? Neem vrijblijvend contact op