Markten Zorg

Zorg

Zorg

Vanbeek is partner in de energietransitie voor de hele zorgsector, voor zowel Cure (ziekenhuizen) als Care (zorginstellingen).

  • biedt inzicht in energiestromen d.m.v. energiemonitoring met ErbisOne
  • helpt effectief de energiekosten te verlagen
  • ondersteunt bij het voldoen aan wet- en regelgeving, zoals:
  • CO2 routekaarten, 
  • EED Energieaudits en
  • EP-U energielabels

Dit zijn onze klanten uit de zorg:

Overzicht Zorg klanten 04 2022

In de zorg staat de cliënt of de patiënt centraal. Met hart en ziel werkt iedereen in deze sector om vanuit de verschillende expertises de juiste en passende zorg te verlenen. De mens staat centraal. Gelukkig maar, want vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de zorgsector. 

 

Vanbeek is als specialist in integraal energiemanagement actief in de zorg; zowel in de Cure als in de Care sector.

Binnen zowel de Cure (ziekenhuizen) als de Care (zorginstellingen) wordt ErbisOne energiemonitoring veel gebruikt. In ziekenhuizen om bijvoorbeeld een energiecentrale te monitoren en de energieprestaties inzichtelijk te maken. De Care (zorginstellingen) heeft vaak meerdere zorglocaties binnen de organisatie. Ook voor multisites omgevingen is ErbisOne een gebruiksvriendelijk energiemonitoringssysteem, waarbij je onder meer eenvoudig de gebouwen in benchmarks kunt vergelijken.

 

Van energiebesparingsplan tot EED energieaudit tot strategisch advies

Onze consultants werken in de hele zorgsector mee aan energiebesparingsonderzoeken zoals het MJA-convenant, de EED energieaudit, EP-U energielabels en de CO2-routekaart. Daarnaast worden onze consultant binnen de Care sector ingezet als (interim) energiecoördinator en helpen wij de zorginstelling met het implementeren van integraal energiemanagement in de organisatie.

Onze dienstverlening is breed en bestaat uit uitvoerende ondersteuning tot het geven van strategisch advies. Het structureel organiseren van energiebesparing, met inzet van integraal energiemanagement, vraagt juist vanuit de organisatie de meest passende strategische keuzes om vanuit het juiste perspectief op de natuurlijke momenten energie te besparen en energiekosten te reduceren.

 

Vanbeek helpt zorginstellingen met besparen op energiekosten.

Veel zorginstellingen zijn zich er vaak niet bewust van dat hun energierekening vele malen hoger is, dan de vergoeding die zij ontvangen voor het energieverbruik van cliënten. Vanbeek is ervan overtuigd dat dit stukken kostenefficiënter kan. Zorginstellingen kunnen fors besparen op de energiekosten, zodat het geld aan de échte zorg kan worden uitgegeven. Ben jij klaar voor een nieuwe aanpak? Vanbeek staat klaar om ook jullie zorginstelling hierbij te helpen. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek meer.

contact

Meer weten over onze diensten in de zorg? Neem vrijblijvend contact op met: