Markten Onderwijs

Onderwijs

Onderwijs

Vanbeek is al jaren de specialist in energiemanagement en energiemonitoring voor onderwijsinstellingen. Wij staan klaar om ook jouw onderwijsinstelling te helpen bij de uitdagingen van de energietransitie.

Onze klanten uit het onderwijs:

Marktpagina Hoger Onderwijs

Energietransitie in het onderwijs

Onderwijsinstellingen zijn juist vaak vooruitstrevend op het gebied van energiebesparing en verduurzaming. Enerzijds worden zij net als andere organisaties gedwongen door de wet- en regelgeving (Erkende maatregelen lijsten, EED Energie-audit, Energielabels, de Sectorale Routekaart voor verduurzamen vastgoed in het onderwijs) en vanuit de overheid gestimuleerd. Anderzijds zijn juist onderwijsinstellingen bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij hebben ten aanzien van hun doelgroep: de studenten en scholieren. Daarnaast vinden jongeren en studenten het ook belangrijk dat hun onderwijsinstelling werkt aan een duurzame toekomst. 

Onze aanpak in het onderwijs

Vanbeek werkt samen met onderwijsinstellingen aan een duurzame toekomst, door te ondersteunen in het inzichtelijk maken van energie, het opstellen en uitvoeren van een energiebeleid en het volgen en bewaken hiervan. Hiervoor heeft Vanbeek de beschikking over een team energieadviseurs met kennis van energie(management).

En Vanbeek biedt daarnaast hoogwaardige monitoring services om het energieverbruik inzichtelijk te maken, te analyseren en visualiseren. Wij werken met ErbisOne, het innovatieve platform voor energiemonitoring. Hiermee heeft Vanbeek alles in huis om ook jouw onderwijsinstelling te ondersteunen in het nemen van proactieve stappen in de energietransitie.  

Icons Reduco2 Optimaliseer

Waarom Vanbeek?

Vanbeek bewijst al tientallen jaren dat haar aanpak werkt in het onderwijslandschap. Verschillende universiteiten, hogescholen, MBO- en VO-scholen worden ondersteund door onze energieadviseurs en/of maken gebruik van onze monitoring services. Hierdoor heeft Vanbeek niet alleen kunnen bijdragen aan het realiseren van prachtige resultaten, maar tegelijkertijd ook haar eigen dienstverlening voortdurend weten te verbeteren. Deze ervaring en kennis maken Vanbeek bij uitstek dé partner in de energietransitie, ook in het onderwijs.

Energietransitie in beeld

In het kader van ons jubileum, nemen enkele van onze relaties jullie daarom de komende weken mee in hún energietransitie. Deze week geeft Sander Snelleman een inkijk in de energietransitie van de TU Delft. Hierin wordt duidelijk dat de energietransitie van alle tijden is.

contact

Meer weten over de dienstverlening van Vanbeek? Neem vrijblijvend contact op