Actueel en publicaties Nieuws IF Technology en Vanbeek starten strategische samenwerking: ErbisOne biedt nieuwe mogelijkheden voor energiemanagement

IF Technology en Vanbeek starten strategische samenwerking: ErbisOne biedt nieuwe mogelijkheden voor energiemanagement

Nieuws
10 juni 2024
Vanbeek X IF Breed
Het energiemanagementplatform van Vanbeek: ErbisOne, vervangt het huidige LIFT-energiemonitoringsysteem binnen IF Technology. Hierdoor voldoet de monitoring weer aan de nieuwste eisen, en kunnen opdrachtgevers beter en meer op maat bediend worden.

Vanbeek – partner in energietransitie, specialist in integraal energiemanagement en monitoring, en IF Technology – Creating Energy, gespecialiseerd in bodemenergie, geothermie en aquathermie maken op 10 juni hun strategische samenwerking wereldkundig. Lang werkte IF met het LIFT-energiemonitoringsysteem met een sterke specialisatie in bodemenergie. De missie van IF Technology ”Lokale warmte en koude voor iedereen!” vraagt om meer en bredere monitoring en daarvoor is vernieuwing noodzakelijk. Met het nieuwe platform ErbisOne van Vanbeek  kunnen de experts van IF Technology proactief en ‘just-in-time’ een goed passende vertaalslag maken van de verzamelde data naar nuttige en inzichtelijke stuurinformatie voor hun opdrachtgevers. Dit geeft een nieuwe impuls in de exploitatiedienstverlening van IF Technology en biedt synergiekansen met Vanbeek.

Ron Hendriks directeur Vanbeek: “De energietransitie is uitdagend en vraagt betrouwbare partners in het complexe speelveld. Als integraal energiemanagement specialist bieden we onze opdrachtgevers houvast in deze route. We zijn trots met ons energiemanagementplatform ErbisOne ook de energiemonitoring voor IF Technology te mogen verzorgen. We zien IF Technology als een waardevolle partner waarbij met hoogwaardige kennis het domein van bodemenergie, geothermie en aquathermie ook is geborgd. De kennis van beide bedrijven is met een trackrecord van decennia aan ervaring zeer betrouwbaar, complementair en van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers”.

Martijn van Aarssen directeur IF Technology: “Binnen IF Technology stellen we ons al 35 jaar tot doel om voor onze opdrachtgevers goed werkende en rendabele projecten te bedenken, ontwerpen, bouwen en te beheren. Om dat tijdens 15 tot 30 jaar exploitatie te bereiken is structureel en hoogwaardig inzicht in de werking van installaties essentieel. En juist daar hebben we sterke gelijkenis met het DNA met Vanbeek. ErbisOne geeft ons vernieuwde tools en handvaten om beloftes waar te maken, en de werking te optimaliseren met en vóór onze opdrachtgevers. Op die manier maken we meer impact in de energietransitie en versterken we ons netwerk. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Beide bedrijven zijn gevestigd in het Gelderse Arnhem en intensiveren de samenwerking op specialistische disciplines, waarmee de kennis naar de opdrachtgevers wordt verbreed. Zij geven hier invulling aan vanuit hun zelfstandige en onafhankelijke positie in de markt.

Neem voor meer informatie contact op met Vanbeek en/of IF Technology

Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met: