Actueel en publicaties Nieuws Lancering Enermissie, powered by ErbisOne: Een dedicated monitoring-omgeving voor Jumbo Supermarkten

Lancering Enermissie, powered by ErbisOne: Een dedicated monitoring-omgeving voor Jumbo Supermarkten

Nieuws
19 juni 2024

Lancering energiemissie

Op woensdag 12 juni op het Paris Proof plein op de Provada beurs onder het toeziend oog van tal van geïnteresseerden, lanceerden Jumbo en Vanbeek Enermissie: hét platform gebaseerd op ErbisOne van Jumbo voor het managen van hun energietransitie.

Als zowel eigenaar als huurder van meer dan 700 winkelpanden was het voor Jumbo noodzakelijk om het energieverbruik strak te monitoren. Via één gebruiksvriendelijk portaal krijgen vastgoedpartijen, winkelondernemers, filiaalmanagers, bouwpartijen en adviseurs inzicht in het complete energiemanagement van Jumbo. Hierdoor kunnen zij actief maatregelen nemen om het energiegebruik continu te verminderen, in lijn met de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van Jumbo.

Het energiemanagementplatform ErbisOne van Vanbeek is al jaren in gebruik bij Jumbo. Voor het nieuwe portaal is de data uitgebreid met vastgoedgegevens, aansluitgegevens en installatieconcepten en ontwikkeld in eigen Jumbo huisstijl door Vanbeek. In de omgeving wordt de huidige stand op strategisch, tactisch en operationeel niveau weergegeven. Met de routeportefeuillekaart van Jumbo krijgt de gebruiker inzicht in de portefeuille in relatie tot de doelstellingen.

Uiteraard blijven wij door ontwikkelen aan Enermissie en het onderliggende ErbisOne platform, om blijvend te kunnen voldoen aan de informatiebehoefte van Jumbo rondom energie en duurzaamheid! Wil je meer weten over ErbisOne en de mogelijkheden voor jouw vastgoedportefeuille, neem dan gerust contact met ons op!

Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met: