Actueel en publicaties Nieuws Nieuwe collega! Gerben Jans
Ervaren Business Consultant gestart bij Vanbeek

Nieuwe collega! Gerben Jans

Nieuws
25 januari 2023
Gerben Jans V2

Het Vanbeek team is afgelopen december uitgebreid met een Business consultant. Gerben Jans is met zijn brede technische én organisatorische kennis rondom energiemanagement een mooie aanwinst voor Vanbeek. Hieronder stelt Gerben zich voor.

Even voorstellen

Mijn naam is Gerben Jans, ik ben een vooruitstrevende en doelgerichte teamplayer. Mijn passie ligt bij energie en ik geloof dat we, als mensheid, samen de energietransitie kunnen vormgeven.

Om de energietransitie succesvol te laten verlopen zijn er vele veranderingen nodig, niet alleen aan gebouwen en assets maar ook binnen organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat de meest effectieve manier om dit te bereiken bestaat uit het ontwikkelen van oplossingen die zowel technische als organisatorische aspecten meenemen.

Techniek en organisatie samenbrengen

Mijn werkervaring in zowel de techniek als aan de organisatorische kant, maakt dat ik deze twee werelden goed begrijp en kan samenbrengen. Zo heb ik bijvoorbeeld ervaren dat een energiestrategie die technisch stevig onderbouwd is, aantrekkelijk gepresenteerd wordt én op het juiste moment gebracht wordt, snel geaccepteerd wordt binnen een organisatie.

Mijn passie voor techniek is ontstaan tijdens mijn studie Mechanical Engineering aan de TU/e. De opgedane kennis heb ik vervolgens in de praktijk mogen brengen in technische rollen bij Vattenfall en DNV. Mijn werkzaamheden als energie- en onderhoudsmanager bij Organon hebben mij inzicht gegeven in hoe organisaties werken en hoe belangrijk het menselijke aspect is. Met dit onderdeel ga ik dan ook aan de slag bij de partners van Vanbeek, iets waar ik erg naar uitkijk!

Wij wensen Gerben veel succes en plezier bij Vanbeek!

Meer weten over mijn expertise en werk voor Vanbeek? Neem dan contact op voor een kennismaking: