Actueel en publicaties Nieuws Terugblik op een geslaagd kennisevent

Terugblik op een geslaagd kennisevent Energietransitie voor jouw organisatie

Nieuws
17 juni 2024

Het succesvolle kennisevent 'Energietransitie voor jouw organisatie' bracht vakgenoten uit verschillende sectoren samen om geïnspireerd te worden door de praktijkverhalen van experts van toonaangevende organisaties en de concrete oplossingen die helpen bij de energietransitie. Het event bood een inspirerende en informatieve omgeving om kennis en inzichten te delen.

Tijdens het event gaven Wouter van Leeuwen van de WUR, Luuk Oosterbaan van Rochdale en Stan van Hastenberg van Organon interessante presentaties over de aanpak van hun organisaties richting Net Zero in 2050. Daarnaast hield Marnix Kluiters een bijzondere keynote waarin hij vanuit zijn persoonlijke ervaring liet zien hoe een systeemverandering in de energietransitie kan worden gerealiseerd. Ron Hendriks, directeur van Vanbeek en de dagvoorzitter van het event, sloot het sprekersprogramma af met interactieve vragen. Rondom het sprekersprogramma konden bezoekers netwerken met vakgenoten en informatie verzamelen bij de bedrijven op de kennismarkt, waar innovatieve en slimme oplossingen voor de energietransitie werden gepresenteerd.

Het kennisevent 'Energietransitie voor jouw organisatie' was absoluut een waardevolle ervaring voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de route naar Net Zero in 2050. Als organisatie ontvingen wij achteraf veel lovende reacties, wat natuurlijk erg fijn is.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen en onze dienstverlening op het gebied van de energietransitie, bezoek regelmatig onze website, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. Bekijk hieronder de video voor een terugblik op het event.

Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met: