Contact Over ons

Over ons

Vanbeek staat klaar om jouw organisatie te helpen met het nemen van stappen in de energietransitie. Ons adviesbureau is dé specialist in integraal energiemanagement en energiemonitoring voor organisaties.

Met onze kennis, ervaring en software helpen wij bedrijven en instellingen bij alle energievraagstukken die spelen in organisaties in de energietransitie, zoals:

  • het voldoen aan wettelijke verplichte rapporten.
  • EP-U Energielabels
  • het adviseren en implementeren van energiebeleid
  • het inrichten van de slimme energiemonitoring oplossingen


Met onze dienstverlening gaat jouw organisatie proactief werken aan het bereiken van klimaatdoelstellingen van 2030 en 2050. Wij zijn jouw partner in de energietransitie! 

 

Van Erbis tot ErbisOne

Met Erbis bracht Vanbeek in 1989 een van de eerste energiemonitoringssystemen op de markt. Jarenlang maakten bedrijven hier gebruik van. En nog steeds! Door een groeiende vraag naar online dienstverlening én ontzorging, bracht Van Beek in 2008 ErbisOnline uit. Een revolutionair systeem dat de markt veranderde. Tien jaar later kwam Van Beek wederom met een nieuwe dienst, namelijk: de EBS-Tool. Naast het voortdurend verbeteren van haar systemen, heeft Van Beek de opgebouwde kennis van de afgelopen 30 jaar samengebracht in één krachtig platform, genaamd ErbisOne: hét innovatieve platform voor energiemonitoring van Nederland. Lees hier meer over ErbisOne