Contact Werken bij

Werken bij Vanbeek

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan in het hart van de energietransitie? Bekijk de beschikbare vacatures en solliciteer.

Vanbeek is dé marktleider op het gebied van integraal energiemanagement. Wij zijn partner in de energietransitie voor toonaangevende organisaties uit onder meer de volgende sectoren: zorg, onderwijs, retail, industrie, dienstverleners en de overheid (rijksoverheid, provincies en gemeenten).

Een betekenisvolle baan in de energietransitie

Wij bieden consultancy en monitoring services. Vanuit consultancy ondersteunen wij organisaties om duurzaamheidsdoelen te realiseren (routekaart naar 2030 en 2050) met inzet van brede (technische) expertise en ervaring. Centraal in onze Monitoring Services dienstverlening staat ErbisOne, hét beste platform voor energiemonitoring. ErbisOne wordt zowel ontwikkeld als ondersteund binnen Vanbeek door onze softwareteam en supportteam. Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan in het hart van de energietransitie? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Een prettige, inspirerende en leerzame werkomgeving

Bij Vanbeek heerst een prettige, inspirerende en leerzame werkomgeving. Onze medewerkers hebben veel (technische) kennis, waarmee we onze klanten kunnen bijstaan in elk vraagstuk op het gebied van energiemanagement. Bovendien organiseren we intern wekelijks kennissessies waarin onze collega's en externe gastsprekers hun expertise delen met het hele bedrijf. Gezelligheid vinden wij minstens zo belangrijk, zo lunchen wij maandelijks samen met het hele bedrijf in onze eigen huiskamer 'de KeeK' tijdens ons bureauoverleg. 

Kom jij ons team versterken?

Vanuit onze dienstverlening in integraal energiemanagement zoeken wij voortdurend nieuwe talenten op het snijvlak van proces en organisatie, techniek en haalbaarheid of monitoring services. Op deze pagina's delen wij onze vacatures. Kom jij ons team versterken?

Staat jouw vacature hier niet tussen?

Vanbeek is regelmatig op zoek naar nieuwe talenten met een persoonlijke drive voor duurzaamheid. Heb jij relevante werkervaring en wil je graag meer weten over werken bij Vanbeek? Neem dan vrijblijvend contact op met Mariëlle van Dijk. 

Heb je een vraag over werken bij Vanbeek? Ik vertel je graag meer!