Contact Werken bij Stagiair Communicatie

Stagiair Communicatie

stageplek

Studenten of young professionals

Ben jij een proactieve student in de richting Communicatie met een vlotte pen en oog voor design? Ben jij op zoek naar een betekenisvolle stageplek in het hart van de energietransitie? En wil jij tijdens jouw stage bijdragen aan het succes van onze dienstverlening? Dan heeft Vanbeek een leuke stageopdracht voor jou!

Als stagiair bij Vanbeek ga jij aan de slag om ErbisOne, hét platform voor energiemonitoring, nog succesvoller te maken. ErbisOne wordt binnen Vanbeek ontwikkeld en speelt een centrale rol in onze dienstverlening Monitoring Services. Veel toonaangevende organisaties maken al vele jaren gebruik van ErbisOne om inzicht te krijgen in het energiegebruik, om energiebesparing en CO2-reductie te realiseren, om teneinde concrete stappen te kunnen nemen in de energietransitie (routekaart 2030 en 2050). ErbisOne is een onafhankelijke dienst in de markt en heeft een eigen branding. Lijkt het jou leuk om je helemaal vast te bijten in (een onderdeel van) de marketingcommunicatie strategie van ErbisOne? Lees dan snel verder.

Wat ga je (zoal) doen?

In het begin van je stage ga je de Customer Succes strategie voor ErbisOne optimaliseren. Op basis van jouw onderzoek kom jij met adviezen, ideeën en acties en zien wij graag dat jij hier ook zelf mee aan de slag gaat. Daarnaast werk je mee aan de optimalisatie van de bestaande communicatiekanalen van ErbisOne (website en social media).

De definitieve stageopdracht zal samen met jou worden vormgegeven. Hierin is zeker ruimte voor jouw ideeën.

Wie ben jij?

 • Je bent een derdejaars HBO-student Communicatie.
 • Je zoekt een stageplek 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift.
 • Je hebt een commerciële drive, je toont initiatief en je kan je ergens helemaal in vastbijten;
 • Je hebt een vlotte pen en hebt oog voor design.
 • Je bent creatief, communicatief, ondernemend en kan goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij jou?

Bij Vanbeek kan je rekenen op een professionele stagebegeleider. Je komt te werken in een team van ervaren marketingcommunicatiespecialisten die jou graag helpen om je stage succesvol af te ronden. Als stagiair word je bij Vanbeek goed verwelkomd en als ‘onze nieuwe medewerker’ geïntroduceerd. Wij doen ons best om jou snel thuis te laten voelen in ons kantoor.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?

 • Een uitdagende stageopdracht met goede begeleiding.
 • Een stagevergoeding van €350,- per maand.
 • Een werkplek in een supergaaf duurzaam monumentaal kantoor (energielabel A, Paris Proof) op loopafstand van Arnhem Centraal.
 • Gezellige, gemotiveerde en betrokken collega’s die jou graag helpen tijdens jouw stage.
 • Een leerzame stageplek in een kennisrijke en ondernemende organisatie.
 • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Over Vanbeek - Partner in Energietransitie

Vanbeek is dé marktleider op het gebied van integraal energiemanagement. Wij bieden consultancy en monitoring services. Als partner in de energietransitie werken wij voor toonaangevende organisaties (veel bekende organisaties!) uit onder meer de zorg, het onderwijs, de retail, de industrie, dienstverleners en de overheid (rijksoverheid, provincies en gemeenten). Bij Vanbeek werken consultants, software developers, supportspecialisten, verkoop- & marketing-communicatiespecialisten en stafdiensten samen aan een hoogwaardige dienstverlening.

Ben je enthousiast geworden?

Heb jij na het lezen van deze vacature interesse in een stageplek bij Vanbeek? Stuur dan vandaag nog je sollicitatie in via onderstaand formulier of stuur het per mail naar marielle.van.dijk@vanbeek.com. Na ontvangst van je gegevens nemen wij spoedig contact met je op. Jouw sollicitatie wordt met aandacht bekeken en beoordeeld. Zien wij voldoende raakvlakken, dan maken wij binnenkort een afspraak met je voor een eerste kennismaking. 

Dit formulier is uitgeschakeld totdat u de noodzakelijke cookies toestaat.

Wijzig uw cookievoorkeuren

Wil je meer weten over deze stageplek, neem contact op met: