Contact Werken bij Stagiair Communicatie

Stagiair Communicatie

Help jij mee onze communicatieactiviteiten te optimaliseren? Wil jij meekijken op een dynamische afdeling binnen een bruisende organisatie? En ben jij op zoek naar een betekenisvolle stage in de energietransitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een communicatie stage in Arnhem?

Vanbeek is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in integraal energiemanagement. Wij werken voor grote organisaties zoals: zorginstellingen, overheid, industriële organisaties, universiteiten en hogescholen en retail organisaties. Vanbeek wil als partner in de energietransitie samen met haar klanten het verschil maken door op een structurele en integrale wijze te werken aan het beheren en reduceren van energie en CO₂-uitstoot.

Vanbeek is dé marktleider op het gebied van energiemanagement in de utiliteitsbouw en industrie en treedt op als partner voor bedrijven en organisaties in de energietransitie. Ons team van consultants maakt het dagelijks mogelijk dat opdrachtgevers grip krijgen en houden op energie en duurzaamheid. Dat doen wij door de unieke combinatie van monitoring services en consultancy. Vanbeek is onderdeel van Priva en samen dragen wij bij aan een duurzamere wereld. Het draait bij ons om een mix van data, techniek en mensen. Wil je meer weten, bekijk vooral ook even onze website of benader ons voor vragen.

De stage

Je komt te werken in een leuk team dat zich dagelijks bezighoudt met verschillende verkoop-, marketing- en communicatieactiviteiten voor Vanbeek als organisatie én haar diensten. In dit team bied je met jouw kennis en expertise ondersteuning bij het:

  • Opzetten van en ondersteunen bij campagnes en events;
  • Beheren en ontwikkelen van onze website(s);
  • Bijhouden van onze social media kanalen;
  • Ontwikkelen van nieuwe (online) communicatiemiddelen.

 

Bovenstaande onderdelen geven slechts een beeld van de mogelijke werkzaamheden. Vanbeek gelooft niet in een vastomlijnd takenpakket, maar stemt dit graag met jou af. Samen kijken we naar waar jouw interesses liggen én waarin je wilt groeien. Naast de werkzaamheden is er uiteraard ruimte voor een eventuele praktijkopdracht of adviesrapport.

Wie ben jij?

Je bent een leergierige en proactieve student, die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken aan meerdere projecten tegelijkertijd. Je bent creatief met een goed gevoel voor design. Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk om content te ontwikkelen. Communicatief ben je vaardig en je schroomt niet om vragen te stellen en/of nieuwe ideeën aan te dragen. Bovendien heb je een duurzame persoonlijke drive en lijkt het je uitdagend om te werken in de energietransitie.

Als bovenstaande informatie je aanspreekt, je jezelf herkent in de gevraagde competenties en je voldoet aan onderstaande vereisten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:

  • Je bent een HBO-student Commerciële Economie of Communicatie (of vergelijkbaar);
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Enige kennis van Illustrator, Photoshop en Indesign is een pré.

Waarom Vanbeek?

Als werkgever biedt Vanbeek een prettige, open en informele werkomgeving. Bij ons werk je in een organisatie waar je met het hele bedrijf, bureaubeheer, monitoring services, softwareontwikkeling en verkoop en je directe collega's van consultancy, samenwerkt aan een hoogwaardige dienstverlening op energiemanagement. Samen werken wij met hart voor de zaak en een wezenlijk duurzaam doel aan het beste resultaat voor onze klanten. Naast hard werken is gezelligheid zeker zo belangrijk. Ons mooie kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Arnhem op steenworpafstand van Arnhem Centraal. Ons kantoor is in 2019 verduurzaamd en het interieur is in het afgelopen jaar geheel vernieuwd. Kortom, een mooie en fijne werkplek.

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking met Youri Lucassen. Of stuur je sollicitatie naar marielle.van.dijk@vanbeek.com, wij nemen snel contact met je op!

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking