Monitoring Services

Monitoring services

Monitoring services

Voor een succesvolle inzet van integraal energiemanagement is het van cruciaal belang dat er inzicht is in de energiestromen van de organisatie. Met deze input kunnen er plannen en roadmaps worden ontwikkeld, maatregelen en acties worden onderbouwd én kan de gehele energietransitie van jouw organisatie worden gevolgd. Vanbeek is sinds 1987 actief op het gebied van energiemonitoring en heeft al haar kennis en ervaring verwerkt in verschillende Monitoring Services.

ErbisOne

ErbisOne is hét platform voor een succesvolle energietransitie. Verwerk (energie)data uit alle mogelijke bronnen tot betrouwbare informatie, getoond in visueel aantrekkelijke weergaven. Maak gebruik van krachtige analyses, overzichtelijke dashboards én slimme oplossingen, aansluitend op de behoeften van jouw organisatie.

 

EBS tool

Het verlagen van het energieverbruik begint met het voorkomen van verspilling. Met de EBS tool werkt jouw organisatie op een laagdrempelige wijze aan het tegengaan van energieverspilling én voldoe je aan de EBS plicht. De EBS tool analyseert de data van jouw aansluitingen en relateert het aan de openingstijden en buitentemperatuur en komt hiermee op laagdrempelige wijze aan concrete verbeteracties voor het besparen van energie.

 

Energie display

Draagvlak en commitment zijn onmisbaar voor een succesvolle uitvoering van het energiebeleid. Door op een begrijpelijke en aantrekkelijke wijze te communiceren over de ambities en prestaties van jouw organisatie, wordt dit vergroot. Eén van de manieren om dit te bewerkstelligen, is het gebruikmaken van presentaties op publieke schermen. Met de Energie display creëert u gemakkelijk visueel aantrekkelijke presentaties, in de huisstijl van jouw organisatie én geheel aansluitend op jouw communicatiedoelgroep.

Icons Reduceerenergie Voldoewet

Meer dan monitoring

Energiemonitoring is uiteraard een centraal onderdeel van integraal energiemanagement, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen energie inzichtelijk te maken. Onze monitoring services helpt u met alles omtrent energie, duurzaamheid, data, visualisatie en nog veel meer. Onze experts hebben ervaring met een grote diversiteit aan klanten en omgevingen, binnen bijna alle markten en sectoren. Veel van onze klanten, waaronder grote organisaties met bekende namen, werken al jaren samen met Vanbeek. Vanbeek kan helpen met elk energievraagstuk; wij zijn partner in de energietransitie.

IMG 3619

Integraal energiemanagement magazine

Integraal energiemanagement is dé aanpak voor een succesvolle energietransitie! Lees in dit gratis magazine waarom en laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden.

Direct aanvragen!

Wil je meer weten over monitoring services?