Monitoring Services ErbisOne

ErbisOne

4K Still Van Beek

Energiemonitoring speelt een essentiële rol binnen integraal energiemanagement. Om deze reden maakt het dan ook al decennia uit van de dienstverlening van Vanbeek. De kennis en ervaring die in al die jaren is opgedaan, is samengebracht in ErbisOne: hét platform voor een succesvolle energietransitie.

 

Oplossingen voor uw situatie:

Icons Gebgebr Procmaat

Waarom ErbisOne?

ErbisOne biedt organisaties handvatten om effectief aan de slag te gaan met energiemanagement. Het platform is in staat om razendsnel grote hoeveelheden data te transformeren naar relevante en betrouwbare informatie. ErbisOne is met input van ervaren energieadviseurs ontwikkeld door Vanbeek, voor iedereen die binnen jouw organisatie te maken krijgt met energie en duurzaamheid.

 

Verwerk data uit alle mogelijke bronnen

Binnen gebouwen zijn er tal van meters, sensoren en systemen die relevante data voor jouw energiemanagement genereren. Met ErbisOne is het mogelijk om deze data gemakkelijk te collecteren en verwerken naar betrouwbare informatie. Alle inkomende data in ErbisOne wordt vervolgens aan de hand van algoritmes en logica door een team van dataspecialisten gecontroleerd en gevalideerd. Zo beschikt jouw organisatie over een complete en betrouwbare informatievoorziening.

Slimme oplossingen, afgestemd op jouw organisatie

Iedere organisatie is uniek! En zo heeft ook iedere organisatie haar eigen informatiebehoefte. Om hier optimaal in te voorzien, is ErbisOne modulair op te bouwen, zodat de meest relevante oplossingen worden ingezet voor jouw organisatie. Zo beschikt het platform over een krachtige basis die de meest essentiële functionaliteiten bevat. Daarnaast is het mogelijk om modulair oplossingen in te zetten die aanvullend inzicht bieden in energiekosten, (duurzame) installaties, maatregelen en meer. Lees meer over de oplossingen op de website van ErbisOne.

 

Maak energie zichtbaar, op jouw manier!

De wijze waarop informatie uit ErbisOne wordt ingezet, kan per organisatie variëren. Zo kan het worden ingezet om aan de slag te gaan met energiemanagement, inzicht te krijgen in installaties, kosten óf om bewustwording te creëren juist om ambitie en prestaties te delen met klanten en bezoekers. Om voor iedere toepassing een passende visualisatie te bieden, is het mogelijk om naast de webbased portal van ErbisOne, maatwerk omgevingen te ontwikkelen, geheel in stijl van jouw organisatie. Daarnaast is het mogelijk om energiegegevens te presenteren op publieke schermen met de Energie display.

 

IMG 3675

Bekijk de blogserie over ErbisOne

1 Uitgelicht Erbisone Interactieve Dashboards In Uw Eigen Stijl En Opmaak
Uitgelicht ErbisOne: Interactieve dashboards in jouw eigen stijl
15-03-2021
Blog 7 1 Uitgelicht Erbisone Vergelijken N Verbeteren Met De Benchm
Uitgelicht ErbisOne(7/8): Visualiseer en deel jouw energieprestaties op publieke schermen
24-02-2021
Teaser Afbeelding Uitgelicht Blog 4 Def
Uitgelicht ErbisOne (4/8): Het platform voor alle energiedata
12-01-2021
1 In Tekst Blog 3 Uitgelicht Erbisone (1)
Uitgelicht ErbisOne (3/8): ZonPV monitoring
15-12-2020
Def Teaserafbeelding Uitgelicht Erbisone Vergeli
Uitgelicht ErbisOne (1/8): Benchmark de energieprestaties van uw gebouwen
17-11-2020