Monitoring Services Energiedisplay ErbisTV

Energiedisplay ErbisTV

Data analyse blauw
  • Duurzaamheid en energie in beeld
  • Via een editor op elk beeldscherm
  • Bijdrage aan BREEAM scores

Energie zichtbaar

Wil jouw duurzame organisatie de energieambities delen met publiek en medewerkers? Met de ErbisTV Energiedisplay presenteer je op elk tv-scherm of tablet informatie gekoppeld aan near-real-time data.

Op deze manier laat je zien waar je staat met jouw projecten, hoeveel energie of CO2 reductie gerealiseerd is, maar ook aanvullende informatie zoals newsfeeds, ov-informatie of actuele file- en weerberichten. Kortom de ErbisTV is breed toepasbaar voor iedere organisatie.

 

Eén editor

Met de online editor bewerk en maak je de pagina’s. Met eenvoudig slepen van zogenaamde building blocks bepaal je wat je wil laten zien. Indien gewenst ontwerpen wij met behulp van een designer een op-maat presentatie in jouw eigen huisstijl. Als jouw presentatie gereed is publiceer je deze met een druk op de knop of wissel je de presentaties.

Erbistv Monitor Met Editor Functies

Eenvoudig installeren

U heeft geen speciaal energy display device nodig. Slechts een TV scherm en een aangesloten Google Chromecast met internet. Na installatie van de editor App stellen wij de verbinding open en gaat u aan de slag. Méér dan 30 organisaties gingen u voor.

 

ErbisOne inbegrepen

Als ErbisTV gebruiker beschik je tevens over ErbisOne basismonitoring. Of andersom als je reeds een ErbisOne abonnement hebt is het eenvoudig uit te breiden met ErbisTV.

BREEAM

Energy display ErbisTV draagt bij aan de score waardering bij BREEAM nieuwbouw en BREEAM In-Use. Neem contact op met onze experts om deze score af te stemmen.

Demo aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een demo van energiedisplay ErbisTV of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.

 

 

Energiedisplay ErbisTV

Bekijk hier onze productpagina en ontdek meer over energiedisplay ErbisTV

Erbis Tv

Heb je vragen over energiedisplay ErbisTV?