Contact Werken bij Junior Energieconsultant

Junior Energieconsultant

Vanbeek is dé marktleider op het gebied van energiemanagement in de utiliteitsbouw en industrie en treedt op als partner voor bedrijven en organisaties in de energietransitie. Ons team van consultants en projectleiders maakt het dagelijks mogelijk dat opdrachtgevers grip krijgen en houden op energie en duurzaamheid. Dat doen wij door de unieke combinatie van monitoring services en consultancy; elementen die noodzakelijk zijn om de energietransitie van een organisatie te managen.

Vanbeek is onderdeel van Priva en samen dragen wij bij aan een duurzamere wereld. Het draait bij ons om een mix van data, techniek en mensen. Wil je meer weten, bekijk vooral ook even onze website of benader ons voor vragen.

 

Wat ga je doen?

Als junior energieconsultant voer je samen met een projectleider werkzaamheden uit in het kader van energiemanagement. De werkzaamheden zijn breed te definiëren en afhankelijk van de lopende opdrachten: energiebesparingsonderzoeken, het opstellen van routekaarten tot CO2-neutraal, het opstellen van energielabels, het uitvoeren van detacheringswerkzaamheden, het uitvoeren van data-analyses, het werken met de data van de energiemonitoringssystemen, het ondersteunen van financieel energiebeheer, etc.

Deze werkzaamheden voeren wij uit voor toonaangevende organisaties in o.a. de volgende sectoren: Zorg, Hoger en Middelbaar Onderwijs, Retail, Industrie, Overheid (Rijks-, provinciaals- en gemeentelijk).
Met het resultaat van het werk van jou en je collega’s kan de klant zijn energieambitie realiseren. Je onderhoudt je klantcontacten actief en bent alert op mogelijkheden om klanten verder van dienst te kunnen zijn. Met je kennis en ervaring draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

Binnen Vanbeek geloven we niet in strak voorgedefinieerde vacatures, maar méér in de talenten en kracht van mensen. Vanuit deze functie kan je jezelf in de breedte en/of diepte ontwikkelen in de consultancy van energiemanagement.

Wie ben jij?

Je bent een echte teamplayer, maar kunt zeker ook goed zelfstandig werken. Je bent accuraat, stressbestendig, hebt technische kennis en inzicht, gevoel voor cijfers, bent klantgericht en communicatief sterk. Je vindt het prettig om in een dynamisch team aan meerdere projecten tegelijk te werken. Bovendien heb je een persoonlijke drive voor duurzaamheid.

Als bovenstaande informatie je aanspreekt, je jezelf herkent in de gevraagde competenties en je voldoet aan onderstaande vereisten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring, maar als leergierige starter ben je ook van harte welkom
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office met name Excel
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Het is een pré als je technisch inzicht hebt en enige kennis van databases (of energiemonitoringssystemen).

Waarom Vanbeek?

Als werkgever biedt Vanbeek een prettige, open en informele werkomgeving. Bij ons werk je in een organisatie waar je met het hele bedrijf, bureaubeheer, monitoring services, softwareontwikkeling en verkoop en je directe collega's van consultancy, samenwerkt aan een hoogwaardige dienstverlening op energiemanagement. Samen werken wij met hart voor de zaak en een wezenlijk duurzaam doel aan het beste resultaat voor onze klanten. Naast hard werken is gezelligheid zeker zo belangrijk. Ons mooie kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Arnhem op steenworpafstand van Arnhem Centraal. Ons kantoor is in 2019 verduurzaamd en het interieur is in het afgelopen jaar geheel vernieuwd. Kortom, een mooie en fijne werkplek.

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking