Mens en Organisatie Interim energiecoördinator

Interim energiecoördinator

Innovatief databeheer ipad
  • Een interim energiecoordinator geeft grip op jouw energie
  • Haal beste energie expertise in huis
  • Goedkoper dan zelf organiseren
  • Geen tijd voor energiezaken?

 

Heeft jouw organisatie voor een bepaalde periode een energiecoördinator of energiemanager nodig die de energieambities verwezenlijkt? Vanbeek heeft consultants in huis die de rol van een interim energiecoordinator, zowel binnen jullie organisatie, als op afstand, kan vervullen. Dit kan op basis van een interimperiode waarin de bestaande functie tijdelijk wordt vervangen, maar ook voor een langere periode, waarbij jullie eigen energie-coördinator wordt ondersteund met specifieke kennis om de organisatie extra grip op energie te geven.

 

Voor wie?

Zowel voor grote energie-intensieve organisaties met een complexe energievoorziening, als voor organisaties met vele locaties heeft Vanbeek de juiste specialisten in huis. De brug tussen organisatie en techniek is hierin onontbeerlijk om daadwerkelijke besparingen te bereiken en gewenste acties door te voeren.

Bij deze organisaties werken onze consultants als interim energiemanager of energiecoördinator:

 

Logos Interim Energiecoordinator 23 12 2019

Hoe werkt het?

Vanaf het moment dat de vanbeek interim energiecoördinator in jouw organisatie start heb je per direct de beschikking over de verschillende kennisgebieden en disciplines die benodigd zijn om grip te houden op energie:

  • Energietechniek
  • Wet en regelgeving
  • Organisatie

Ons doel is om jullie organisatie te ontzorgen rondom het thema energie, zodat jullie organisatie focus kan houden op de complete bedrijfsvoering.

Graag informeren wij jou vrijblijvend over de mogelijkheden.

Integraal energiemanagement magazine

Integraal energiemanagement is dé aanpak voor een succesvolle energietransitie! Lees in dit gratis magazine waarom en laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden.

Direct aanvragen!

Wil jij weten wat een interim energiecoördinator kan betekenen in jouw organisatie?