Mens en Organisatie Interim energiecoördinator

Interim energiecoördinator

Innovatief databeheer ipad

Een interim energiecoördinator:

  • zorgt dat jullie organisatie grip op energie krijgt en houdt,

  • is dé oplossing voor organisaties die geen tijd hebben voor energiezaken,

  • maakt dat jullie de beste energie expertise in huis halen en

  • is goedkoper dan zelf organiseren.

 

Heeft jouw organisatie voor een bepaalde periode een energiecoördinator of energiemanager nodig die de energieambities verwezenlijkt? Vanbeek heeft consultants in huis die de rol van een interim energiecoordinator, zowel binnen jullie organisatie, als op afstand, kunnen vervullen. Dit kan op basis van een interimperiode waarin de bestaande functie tijdelijk wordt vervangen. Maar kan ook voor een langere periode, waarbij jullie eigen energie-coördinator wordt ondersteund met specifieke kennis om de organisatie extra grip op energie te geven.

Voor wie?

Zowel voor grote energie-intensieve organisaties met een complexe energievoorziening, als voor organisaties met veel locaties heeft Vanbeek de juiste specialisten in huis. De brug tussen organisatie en techniek is hierin onontbeerlijk om daadwerkelijke besparingen te bereiken en gewenste acties door te voeren.

Bij deze organisaties werken onze consultants als interim energiemanager of energiecoördinator:

Logos Interim Energiecoordinator Sep 22

Meer weten over de interim energiecoördinator? Neem contact op met:

Integraal energiemanagement magazine

Integraal energiemanagement is dé aanpak voor een succesvolle energietransitie! Lees in dit gratis magazine waarom en laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden.

Direct aanvragen!