Technische installatie en support specialist

Vind jij het gaaf om te werken aan innovatieve oplossingen op het gebied van HVAC aansturing, energieoptimalisaties en voorspellende klimaataansturing op basis van digital twins en A.I? En ben je een expert op het gebied van installatie- én regeltechniek die graag werkt in een startupachtige setting. Dan hebben wij jouw droombaan en kun je binnen ons team en met onze klanten jouw expertise ontwikkelen.

In een notendop

Functie

Technische installatie en support specialist

Afdeling

Consultancy

Opleidingsniveau

HBO of vergelijkbaar

Werkervaring

Medior / Senior

Contract Type

32-40 uur

Locatie

Arnhem of De Lier - Nederland

Waarom Van Beek?

Als werkgever biedt Van Beek een prettige, open en informele werkomgeving. Bij ons werk je in een organisatie waar je met het hele bedrijf, bureaubeheer, monitoring services, softwareontwikkeling en verkoop en je directe collega's van consultancy, samen aan een hoogwaardige dienstverlening op energiemanagement. Samen werken wij met hart voor de zaak en een wezenlijk duurzaam doel aan het beste resultaat voor onze klanten. Naast hard werken is gezelligheid zeker zo belangrijk. Wij lunchen elke maand samen met het hele bedrijf om bij te praten in onze eigen woonkamer. Ook kan je elk jaar deelnemen aan ons gezellige bedrijfsuitje en kerstdiner. Ons mooie kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Arnhem op steenworpafstand van Arnhem Centraal. Ons kantoor is in 2019 verduurzaamd en het interieur is in het afgelopen jaar geheel vernieuwd. Kortom, een mooie en fijne werkplek.

SOLLICITEER DIRECT!

Vul je persoonlijke gegevens in, en stuur je motivatie en CV mee. Wij nemen snel contact met je op!

Lees hier ons privacybeleid

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.