Actueel en publicaties Nieuws Gemeente Rheden verduurzaming maatschappelijk vastgoed met Vanbeek
Advies verduurzamingstraject door Vanbeek

Gemeente Rheden start pilot verduurzaming maatschappelijk vastgoed

Nieuws
Overheid
27 november 2023

De gemeente Rheden krijgt ondersteuning van Vanbeek om eigenaren van maatschappelijk vastgoed te helpen bij hun streven naar duurzaamheid. Als onderdeel van een pilotprogramma zullen ca. zes maatschappelijke organisaties begeleiding ontvangen. Vanbeek zal de gemeente en gebouweigenaren begeleiden in verschillende fases van het pilottraject, vanaf de selectie van het maatschappelijk vastgoed tot aan de uitvoering van de energiescans en de implementatie van maatregelen, evenals de nazorg en evaluatie achteraf.

Gemeente Rheden

Gemeente Rheden ligt in de provincie Gelderland tussen de IJssel en de Posbank en bestaat uit zeven dorpen: Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Spankeren, Dieren en Laag-Soeren. De Posbank, liggend in het Nationaal Park Veluwezoom, geniet landelijke bekendheid. De gemeente heeft zo'n 43.000 inwoners.

Partner in de energietransitie

Vanbeek is partner in de energietransitie. Wij delen onze kennis, ervaring en innovatie om mens, organisatie en maatschappij te inspireren en te ondersteunen bij het realiseren van een duurzame toekomst. De vraag van de gemeente Rheden past daarmee naadloos bij de visie en expertise van Vanbeek. 

Deze opdracht voor de gemeente Rheden is uitgeschreven als aanbestedingstraject voor het leveren van advies. Vanbeek heeft deze aanbesteding gewonnen.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Vanbeek? Neem dan vrijblijvend contact op met: