Actueel en publicaties Nieuws Nieuwe collega's! Dion en Tymon
Versterking van onze teams!

Nieuwe collega's! Dion en Tymon

Nieuws
24 november 2023

Yes!! We hebben weer twee nieuwe toppers verwelkomd bij Vanbeek. Dion Olthof werkt nu als accountmanager in het team Monitoring Services. Tymon Simonides werkt als software engineer in ons Software Development team. Wij wensen Dion en Tymon veel succes en werkplezier.

Maak kennis met Dion:

Dion Olthof

"Na een aantal jaren gewerkt te hebben voor een energieleverancier, was het nu tijd om mij nog meer te gaan richten op de verduurzaming van Nederland. Ik ben enorm trots dat ik samen met mijn ervaren collega’s van Vanbeek, klanten mag ondersteunen bij verschillende projecten en daardoor mijn steentje mag bijdragen aan de energietransitie. Mijn werkzaamheden als accountmanager liggen voornamelijk bij klantcontact, en de Monitoring Services via ErbisOne. Ik kijk vol enthousiasme uit naar de uitdagingen en toekomst binnen de energietransitie".

Maak kennis met Tymon:

Tymon Simonides

"Ik ben zeer blij om bij Vanbeek te kunnen werken als software developer en heb het naar mijn zin in een team van gezellige collega's. De energiesector is compleet nieuw voor mij, maar dat betekent ook dat ik er veel kan leren en dat heb ik tot zover zeker kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren over de energiesector en in het algemeen mij verder te kunnen ontwikkelen in software development."

Interesse in werken bij Vanbeek? Bekijk onze vacatures. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met: