Florence

Forse energiebesparing bij zorginstelling Florence door actief gebouwbeheer

  • Energiebesparing van 500.000 euro

  • In 2020 nog 20% besparen

  • Energiemonitoring met ErbisOne

Probleem

De gebouwen van Florence variëren behoorlijk in leeftijd en in staat van onderhoud: enkele gebouwen en installaties zijn net nieuw, andere gebouwen en installaties zijn verouderd. Dit maakte het beheer in beginsel complex en vroeg om een gerichte aanpak.

Oplossing

Energiebeheer, energiemonitoring en een optimale afstelling van de regeltechniek worden als samenspel ingezet tussen de gebruiker, die met de juiste mindset aan de knoppen draait (Florence), de leverancier van het gebouwbeheersysteem (Priva) en de partij die inzicht geeft in de stand van zaken (Van Beek). TC Energy en ErbisOne zijn de tools voor dit samenspel. 

Voordelen

Door vervanging van de regeltechniek en het optimaliseren van bestaande installaties zijn verbluffende resultaten behaald: 500.000 euro energiebesparing! Zonder grote investeringen en met korte terugverdientijden bespaarde Florence aanzienlijk op elektriciteit en aardgas. Aandacht voor installaties, intelligente gebouwautomatisering van Priva en actieve monitoring van Van Beek waren hierbij essentieel.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.