Contact Werken bij Inhoudelijk Accountmanager Monitoring Services

Inhoudelijk Accountmanager Monitoring Services

Als klantgerichte monitoringsspecialist zorg je er samen met je collega’s van Monitoring Services voor dat onze klanten optimaal grip krijgen op hun data.

Vanbeek is dé marktleider op het gebied van energiemanagement in de utiliteitsbouw en industrie. Ons team van consultants maakt het dagelijks mogelijk dat opdrachtgevers grip krijgen en houden op energie en duurzaamheid. Dat doen wij door de unieke combinatie van monitoring services en consultancy. Vanbeek is onderdeel van Priva en samen dragen wij bij aan een duurzamere wereld.

Wat ga je doen?

Als inhoudelijk accountmanager ben je verantwoordelijk voor het klantcontact rondom energiemonitoringsvraagstukken binnen Monitoring Services. Je analyseert data en koppelt proactief bevindingen en afwijkingen terug naar onze klanten. Je onderhoudt actief contact met onze relaties rondom energiebesparende mogelijkheden en voert het beheer van de contracten en de licenties. Het opstellen van offertes en uitbreiding van onze dienstverlening zie je als een mooie uitdaging om de toegevoegde waarde voor onze relaties verder te versterken. Ook behoort de projectleiding en uitvoering van een nieuw project tot de mogelijkheden. Kortom een veelzijdige rol. 

Wie ben jij?

Je bent een communicatief sterke teamplayer. Klantafspraken staan bij jou op nummer één. Je schroomt niet klanten te bellen en proactief te benaderen. Je werkt gestructureerd en streeft naar een optimale kwaliteit van je werk. Je bent integer en zelfkritisch.

Als bovenstaande informatie je aanspreekt, je jezelf herkent in de gevraagde competenties en je voldoet aan onderstaande vereisten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Je doorziet databasestructuren
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office (met name Excel)
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Enige jaren werkervaring op het gebied van energiebesparing en/of -monitoring is een pré (learning on the job als starter behoort tot de mogelijkheden)

Waarom Vanbeek?

Als werkgever biedt Vanbeek een prettige, open en informele werkomgeving. Bij ons werk je in een organisatie waar je met het hele bedrijf, consultancy, softwareontwikkeling, verkoop en bureaubeheer en je directe collega's van monitoring services, samenwerkt aan een hoogwaardige dienstverlening op gebied van energiemanagement. Samen werken wij met hart voor de zaak en een wezenlijk duurzaam doel aan het beste resultaat voor onze klanten. Naast hard werken is gezelligheid zeker zo belangrijk. Wij lunchen elke maand samen met het hele bedrijf om bij te praten in onze eigen woonkamer. Ook kan je elk jaar deelnemen aan ons gezellige bedrijfsuitje en kerstdiner. Ons mooie kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Arnhem op steenworpafstand van Arnhem Centraal. Ons kantoor is in 2019 verduurzaamd en het interieur is  geheel vernieuwd. Kortom, een mooie en fijne werkplek!

 

Solliciteer direct! Vul onderstaand je persoonlijke gegevens in, of stuur je sollicitatie naar marielle.van.dijk@vanbeek.com

Wij nemen snel contact met je op!

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking