Contact Werken bij Projectmedewerker

Projectmedewerker

Vanbeek is dé marktleider op het gebied van energiemanagement in de utiliteitsbouw en industrie en treedt op als partner voor bedrijven en organisaties in de energietransitie. Ons team van consultants en projectleiders maakt het dagelijks mogelijk dat opdrachtgevers grip krijgen en houden op energie en duurzaamheid. Dat doen wij door de unieke combinatie van monitoring services en consultancy; elementen die noodzakelijk zijn om de energietransitie van een organisatie te managen.

Vanbeek is onderdeel van Priva en samen dragen wij bij aan een duurzamere wereld. Het draait bij ons om een mix van data, techniek en mensen. Wil je meer weten, bekijk vooral ook even onze website of benader ons voor vragen.

 

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker ondersteun je ons Consultancy team dat bestaat uit ruim 15 consultants en projectleiders. Het team verricht energiebesparingsonderzoeken, ontwikkelt plannen voor de verduurzaming van organisaties en helpt onze klanten met hun duurzame ambities te realiseren. Deze projecten voeren wij uit voor diverse grote aansprekende klanten in de retail, zorg, overheid, industrie en het onderwijs.
Afhankelijk van je ervaring en achtergrond voer je diverse gevarieerde werkzaamheden uit. Deze bestaan onder andere uit:

 • Ondersteuning bij monitoringswerkzaamheden / werken met energiedata
 • Voorbereiden en controleren van rapportages (Word)
 • Beoordelen van correctheid van invoer van energiebesparende Erkende Maatregelen
 • Voorbereiden van Excel-sjablonen voor resultaten
 • Verwerken van de beoordeling in een Excel-rapportage
 • Ondersteuning bij product ontwikkeling
 • Ondersteuning bij commerciële activiteiten
 • Optimaliseren energiemanagement tools

 

In deze functie leer je de praktijk van consultancy op het vlak van energiemanagement in de breedte goed kennen. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ambities bestaat de mogelijkheid om je vervolgens verder te ontwikkelen tot junior energieconsultant.

Binnen Vanbeek geloven we niet in strak voorgedefinieerde vacatures, maar méér in de talenten en kracht van mensen. Vanuit deze functie kan je jezelf in de breedte en/of diepte ontwikkelen in de consultancy van energiemanagement.

Wie ben jij?

Je bent een echte teamplayer, maar kunt zeker ook goed zelfstandig werken. Je bent zeer accuraat stressbestendig, klantgericht, communicatief sterk en vaardig met de Office-pakketten. Je vindt het prettig om in een dynamisch team aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Bovendien heb je een duurzame persoonlijke drive.

Als bovenstaande informatie je aanspreekt, je jezelf herkent in de gevraagde competenties en je voldoet aan onderstaande vereisten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Je hebt enige jaren relevante werkervaring, maar als leergierige starter ben je ook van harte welkom
 • Je hebt goede kennis van Mircosoft Office met name Word en Excel
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en je hebt gevoel voor cijfers.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Het is een pré als je technisch inzicht hebt en enige kennis van databases of energiemonitoringssystemen.

Waarom Vanbeek?

Als werkgever biedt Vanbeek een prettige, open en informele werkomgeving. Bij ons werk je in een organisatie waar je met het hele bedrijf, bureaubeheer, monitoring services, softwareontwikkeling en verkoop en je directe collega's van consultancy, samenwerkt aan een hoogwaardige dienstverlening op energiemanagement. Samen werken wij met hart voor de zaak en een wezenlijk duurzaam doel aan het beste resultaat voor onze klanten. Naast hard werken is gezelligheid zeker zo belangrijk. Ons mooie kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Arnhem op steenworpafstand van Arnhem Centraal. Ons kantoor is in 2019 verduurzaamd en het interieur is in het afgelopen jaar geheel vernieuwd. Kortom, een mooie en fijne werkplek.

Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking