Klantverhalen Huntsman
Transparante kostendoorbelasting bij Huntsman Holland

Huntsman

Industrie
2022
Huntsman Holland

Huntsman is producent van halffabrikaten voor de polyurethaanindustrie. Deze industriële organisatie beheert de infrastructuur op het Rotterdamse haventerrein 5210.

De bedrijven die gevestigd zijn op dit haventerrein, maken gezamenlijk gebruik van elektriciteit, aardgas, stoom, proceswater, drinkwater, softwater, demiwater en stikstof. Meters die de verschillende afnamepunten meten zijn automatisch gekoppeld aan het energiemonitoringssysteem Erbis. Erbis slaat de data op in de database, valideert deze en produceert facturen voor de kostendoorbelasting.

Met inzet van energiemonitoring van Erbis heeft Huntsman een efficiënt systeem, waarmee op een transparante manier kosten kunnen worden doorbelast. Bovendien wordt dankzij energiemonitoring besparingen gerealiseerd. Het energiegebruik wordt namelijk in Erbis continu gevolgd en geanalyseerd.

 

ErbisOne

Extra informatie: Erbis is een van onze Monitoring Services. Wil je meer weten over ons energiemonitoringssysteem (EMS), ga dan naar ErbisOne (opvolger van Erbis). Of maak een vrijblijvende afspraak met onze contactpersonen onderaan deze pagina. 

Meer weten over de dienstverlening van Vanbeek? Neem dan vrijblijvend contact op met: