Consultancy

Techniek en haalbaarheid

Van Beek voert een breed scala aan techniek- en haalbaarheidsonderzoeken uit binnen het werkveld integraal energiemanagement, energiebeheer, energiemonitoring, energielabels en energiebesparing . Onze adviseurs zijn ervaren en hebben up-to-date kennis van de actuele wet- en regelgeving.

Energiebesparing is voor ons een onderdeel van integraal energiemanagement. Want het in kaart brengen van maatregelen is slechts één stap, het (verplicht) realiseren, monitoren en verbeteren van energiebesparing zijn voor ons logische volgende stappen.

Onze adviseurs denken daarom niet in rapporten maar in oplossingen die uw organisatie verder helpen grip op energie te krijgen én te houden. Onze visie hierbij staat al 35 jaar en is eenvoudig maar bewezen doeltreffend:

Visie 3 stappen Van Beek

In de gehele visie leveren wij diensten van energieonderzoek tot energie monitoringservices. Met teams van specialisten bieden wij altijd een goede oplossing. Bekijk onze referentieverhalen.

Hoe kunnen wij u helpen energie te besparen?

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.