Succesvol integraal energiemanagement vraagt om een brede technische kennis van energie. Met deze kennis onderbouwt u uw plannen en toetst u de haalbaarheid hiervan. Veel technische onderzoeken zijn wettelijk verplicht voor organisaties, andere onderzoeken zijn nodig voor een succesvolle uitvoering van het energiebeleid. Door onze expertise en jarenlange ervaring, kunnen onze technische specialisten tal van technische onderzoeken, audits en studies uitvoeren. Heeft uw organisatie onze expertise nodig? Neem dan contact op met ons.

EED energie-audit vanbeek.com helpt uw organisatie

Technische onderbouwing van het energiebeleid

Wanneer uw organisatie aan de slag gaat met een structureel energiebeleid, heeft u voor de komende jaren waarschijnlijk een meerjarenplan met verschillende energiebesparende- en duurzame maatregelen opgesteld. Dit pakket aan maatregelen vraagt om een technische onderbouwing, die antwoord moet geven op bouwtechnische-, rendements- en installatietechnische vraagstukken. De haalbaarheid, kosten en opbrengsten dienen te worden doorgelicht en berekend om zo tot verantwoorde keuzes te komen.

  • Technische onderbouwing van het energiebeleid

    Technische onderbouwing van energiemanagement

  • Voldoe aan de wetgeving

  • Bespaar op energie(kosten)

Energiebesparende onderzoeken

Van Beek kan een scala aan energieonderzoeken voor uw organisatie verzorgen. Dit variëert van een eenvoudige energiescan tot een diepgaand onderzoek. Onze adviseurs zijn technish opgeleid om de energieonderzoeken op een betrouwbare en onafhankelijke wijze uit te voeren, waarbij de kwaliteit te allen tijden centraal staat. Voorbeelden van onderzoeken zijn de EED Energie-audit, Energielabel EP-U opnames, Duurzaamheidsscans en nog vele anderen. Van Beek biedt ook de mogelijkheid om technische onderzoeken op maat uit te voeren.Voor alle mogelijkheden, neem contact met ons op

Voldoen aan de wetgeving

Het besparen van energie is één van de stappen die genomen moet worden in de energietransitie. Om het besparen van energie in organisaties te versnellen, verplicht de overheid organisaties met een verbruik hoger dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas om energiebesparende maatregelen te nemen. Een aantal voorbeelden van waaraan uw organisatie mogelijk moet voldoen zijn: de Informatieplicht, EED Energie-audit, energieabelplicht et cetera.

HET INTEGRAAL ENERGIEMANAGEMENT MAGAZINE

Integraal energiemanagement is dé aanpak voor een succesvolle energietransitie! Lees in dit magazine waarom en laat u inspireren door aansprekende praktijkvoorbeelden van deze aanpak.

 

VRAAG AAN

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.