De energietransitie beweegt ook onderwijsinstellingen tot het verlagen van het energieverbruik, het reduceren van de CO uitstoot en het verduurzamen van het vastgoed. Naast de toenemende wet- en regelgeving rondom dit thema, verlangen ook steeds meer studenten dat hun onderwijsinstelling hiermee aan de slag gaat. Van Beek heeft jarenlange ervaring in het gehele spectrum van energiemanagement in het onderwijslandschap. Deze ervaring én opgebouwde kennis zetten wij graag in om ook uw onderwijsinstelling te helpen bij de uitdagingen van de energietransitie.

Onderwijs

Onderwijsinstellingen in de energietransitie

Om de gestelde klimaatdoelen te behalen, zetten ook onderwijsinstellingen de weg in naar verdere energiebesparing en verduurzaming. Enerzijds wordt dit door verschillende vormen van wet- en regelgeving (Erkende maatregelen lijsten, EED Energie-audit, Energielabels, de Sectorale Routekaart voor verduurzamen vastgoed in het onderwijs etc.) vanuit de overheid gestimuleerd. Anderzijds nemen steeds meer onderwijsinstellingen de maatschappelijke verantwoordelijkheid om hierin het goede voorbeeld te geven aan haar studenten, zij representeren immers de toekomst. Ongeacht uw drijfveren om met dit thema aan de slag te gaan helpt Van Beek u graag met het opstellen, uitvoeren en/of bewaken van succesvol energiemanagement.

  • Reduceer energieverbruik, kosten & CO₂ uitstoot

  • Onderwijs

    Geef het goede voorbeeld aan uw studenten

  • Voldoe aan wettelijke verplichtingen

  • Optimaliseer uw duurzame bedrijfsvoering

Onze aanpak

Van Beek werkt samen met onderwijsinstellingen aan een duurzame toekomst, door te ondersteunen in het inzichtelijk maken van energie, het opstellen en uitvoeren van een energiebeleid en het volgen en bewaken hiervan. Hiervoor heeft Van Beek de beschikking over een team energieadviseurs met kennis over het gehele spectrum van energie(management). Daarnaast beschikt Van Beek over hoogwaardige monitoring services om uw energieverbruik inzichtelijk te maken, te analyseren en visualiseren. Hiermee heeft Van Beek alles in huis om u te ondersteunen en ontzorgen op alle vlakken rondom energiemanagement.

Waarom Van Beek?

Van Beek bewijst al tientallen jaren dat haar aanpak werkt in het onderwijslandschap. Verschillende universiteiten, hogescholen, MBO- en VO-scholen worden ondersteund door onze energieadviseurs en/of maken gebruik van onze monitoring services. Hierdoor heeft Van Beek niet alleen kunnen bijdragen aan het realiseren van prachtige resultaten, maar tegelijkertijd ook haar eigen dienstverlening voortdurend weten te verbeteren. Deze ervaring en kennis maken Van Beek bij uitstek dé partner in de energietransitie, ook in het onderwijs.

Referenties

Referenties Onderwijsinstellingen Van Beek

HET INTEGRAAL ENERGIEMANAGEMENT MAGAZINE

Integraal energiemanagement is dé aanpak voor een succesvolle energietransitie! Lees in dit magazine waarom en laat u inspireren door aansprekende praktijkvoorbeelden van deze aanpak.

VRAAG AAN

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.