Actueel en publicaties Nieuws Nieuwe collega's! Zabi en Daphne
Versterking van onze teams!

Nieuwe collega's! Zabi en Daphne

Nieuws
15 mei 2024

We zijn ontzettend blij om Zabi Ansari en Daphne Rasser te mogen verwelkomen als nieuwe aanwinsten bij Vanbeek. Zabi zal ons Monitoring Services team versterken als monitoring consultant en Daphne zal haar talent inzetten als projectmedewerker binnen ons Consultancy team. We wensen Zabi en Daphne veel succes en werkplezier in hun nieuwe rol bij Vanbeek.

Maak kennis met Zabi:

"Als toegewijde monitoring consultant / projectleider combineer ik mijn expertise en ervaring om strategisch advies te bieden aan klanten. Mijn passie ligt in het identificeren van kansen voor bedrijfsoptimalisatie en het implementeren van doelgerichte oplossingen. Met een scherp oog voor detail en een focus op resultaten, streef ik ernaar bij te dragen aan het succes van onze klanten. Laten we samenwerken om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken bij Vanbeek."

Maak kennis met Daphne:

"Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Global Sustainability Science afgerond en voordat ik aan m'n master zou beginnen, wilde ik graag al een beetje werkervaring opdoen. Ik ben net begonnen als projectmedewerker binnen Vanbeek en merk dat ik nu al veel leer. Ik word erg enthousiast van het werken in de duurzaamheid en ben benieuwd naar alle kennis en ervaring die ik zal vergaren."

Interesse in werken bij Vanbeek? Bekijk onze vacatures. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met: