ErbisOne is hét Energie Management Data Platform voor een succesvolle energietransitie. Met ErbisOne werkt uw organisatie effectief en doelgericht aan efficiënt energiegebruik en duurzaamheid. Alle ins en outs van dit platform leest u op deze pagina. Laat u inspireren door de kwaliteit, flexibiliteit en vele mogelijkheden van dit innovatieve platform.

Van Data naar Duurzaam

ErbisOne is een krachtig platform dat razendsnel oneindig veel data uit alle mogelijke databronnen verwerkt, zoals data van o.a. energiemeters, duurzame opwek, clouddata, GBS en klimaatdata. Het Data Management Center speelt hierbij een belangrijke rol. Alle gecollecteerde data worden in het DMC automatisch én waar nodig door onze specialisten gecontroleerd, gevalideerd en geanalyseerd. Op deze wijze verwerkt ErbisOne alleen betrouwbare data en dat is de basis voor analyse en rapportage.

 

Het ErbisOne basisplatform vult u aan met de oplossingen die voor uw organisatie van nut zijn. Zo krijgt u inzicht in de energiezaken die voor u relevant zijn. En om uw energieprestaties te kunnen delen met stakeholders, biedt ErbisOne u de keuze uit meerdere visualisatie mogelijkheden. Met ErbisOne werkt uw organisatie doelgericht naar een succesvolle energietransitie. ErbisOne - van Data naar Duurzaam!

Hoogwaardige data voor betrouwbare informatie

Om optimaal inzicht te krijgen in uw energiestromen, is kwalitatief hoogwaardige data van essentieel belang. Met foutieve data kunt u een vertekend beeld krijgen van uw verbruik. Om deze reden, heeft Van Beek het Data Management Center ingericht.

Data Management Center

Onze DMC specialisten waarborgen dagelijks de kwaliteit van al uw data. Uw data wordt gecontroleerd en gevalideerd. Naast de diepgaande kennis van onze dataspecialisten, wordt er in het DMC gebruik gemaakt van logica, normen en de nieuwste technieken om fouten in uw data te herkennen én op te lossen.

monitoring services Van Beek

Een krachtig basisplatform

Pas na de vertaalslag van (betrouwbare) data naar informatie, kunt u aan de slag gaan met effectief energiemanagement. Deze vertaalslag gebeurt in het ErbisOne basisplatform, het fundament van ErbisOne. Dit krachtige basisplatform kan razendsnel oneindig veel data te verwerken van alle mogelijke databronnen. Na toepassing van verwijzingen, formules en slimme technieken krijgt u inzicht in de informatie die uw organisatie nodig heeft. Welke informatie dit is, bepaalt u zelf. U kiest namelijk zelf de ErbisOne oplossingen die passen bij de ambitie van uw organisatie.

Maak energie zichtbaar!

De wijze waarop informatie uit ErbisOne wordt ingezet, kan per organisatie variëren. Zo kan het worden ingezet om aan de slag te gaan met energiemanagement en duurzaamheid, om draagvlak te creëren binnen de organisatie of juist om ambitie en prestaties te delen met klanten en bezoekers. ErbisOne biedt voor elke toepassing een passende visualisatie mogelijkheid. Klik op de onderstaande button en ontdek de visualisatie mogelijkheden van ErbisOne!

LEES MEER

 

Wat kan Van Beek betekenen voor uw organisatie?

Wist u dat Van Beek veel voor uw organisatie kan betekenen op alle bovenstaande expertises? Wij leveren namelijk veel verschillende diensten op het gebied van succesvol energiemanagement. laat u inspireren of neem meteen contact met ons op.

 

Onze diensten   Contact opnemen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.