Nederland staat midden in de energietransitie. Gezamenlijk staan we voor de uitdaging om de gestelde doelen met betrekking tot energiebesparing en verduurzaming te realiseren, zo ook overheidsinstellingen. De komende jaren zullen namelijk ook gemeentes, provincies en landelijke overheidsinstellingen hierin stappen moeten zetten. Van Beek is ook voor de overheid dé partner in de energietransitie.

Van Beek werkt veel voor de overheid, waaronder de rijksoverheid, provincies en gemeenten met energiemanagement en stappen nemen in de energietransitie

Overheidsinstellingen in de energietransitie

Veel overheidsinstellingen in Nederland hebben ambitie op het gebied van energiebesparing en verduurzaming. Gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen leggen deze ambities vast in hun beleidsplannen. Deze ambities hebben niet alleen invloed op de burgers en bedrijven binnen het verzorgingsgebied, maar ook voor de eigen uitvoeringsorganisatie. Voor een succesvolle energietransitie dient de overheid namelijk niet alleen regels voor te schrijven, maar ook het goede voorbeeld te geven. Van Beek heeft de afgelopen jaren bewezen dat ook hiervoor de integrale aanpak van energiemanagement dé aanpak met succes is.

  • Bespaar op energiekosten

    Bespaar op energiekosten

  • Geef het goede voorbeeld

    Geef het goede voorbeeld aan inwoners & bedrijven

  • Voldoe aan wettelijke verplichtingen

  • Reduceer energieverbruik en CO2 uitstoot

Onze aanpak

Van Beek gelooft in een integrale aanpak van energiemanagement, ook bij overheidsinstellingen. Dit houdt in dat het energiebeleid sterk dient te worden ingebed in en gedragen door de gehele instelling. Dit beleid dient te worden onderbouwd en getoetst op haalbaarheid aan de hand van technische kennis met betrekking tot energie. Vervolgens dient de voortgang van het beleid voortdurend te worden gemonitord en waar nodig bijgestuurd.

Waarom Van Beek?

Van Beek heeft alle kennis en middelen in huis om u bij te staan in de energietransitie. Ons brede team aan energieadviseurs heeft jarenlange ervaring met het opzetten en uitvoeren van energiemanagement bij overheidsinstellingen. Daarnaast beschikken onze energieadviseurs over verregaande technische kennis ten behoeve van energiebesparing en verduurzaming. Naast het brede team van adviseurs, beschikt Van Beek over ErbisOne: hét platform voor het monitoren van energie. Hiermee heeft Van Beek alles in huis voor een succesvolle energietransitie!

Referenties

Referenties gemeenten Van Beek

HET INTEGRAAL ENERGIEMANAGEMENT MAGAZINE

Integraal energiemanagement is dé aanpak voor een succesvolle energietransitie! Lees in dit magazine waarom en laat u inspireren door aansprekende praktijkvoorbeelden van deze aanpak.

VRAAG AAN

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.