• Grip op energie in de zorg

  • Krijg al uw zorglocaties in beeld

  • Benchmarking van verschillende locaties

In de zorg staat de cliënt of de patiënt centraal. Met hart en ziel werkt iedereen in deze sector om vanuit de verschillende expertises de juiste en passende zorg te verlenen. De mens staat centraal. Gelukkig maar, want vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de zorgsector.

Van Beek is als specialist in integraal energiemanagement actief in de zorg; zowel in de Cure als in de Care sector

Binnen Cure (ziekenhuizen) wordt Erbis vaak ingezet om een energiecentrale te monitoren en de energieprestaties inzichtelijk te maken. Ook zijn onze adviseurs inhoudelijk betrokken bij energiebesparingsonderzoeken aangaande het MJA-convenant of via een EED energieaudit.

Binnen de Care (zorginstellingen) zijn er vaak meerdere zorglocaties binnen een organisatie. ErbisOnline is dan het best passende pakket om gerichte energiemonitoring toe te passen.

Van energiebesparingsplan tot EED energieaudit tot strategisch advies

Inhoudelijk zijn onze adviseurs ook actief met het opstellen van de energiebesparingsplannen voor de EED energieaudit. Desgewenst geven we in beide segmenten ook strategisch advies. Het structureel organiseren van energiebesparing vraagt namelijk juist vanuit de organisatie de meest passende strategische keuzes om vanuit het juiste perspectief op de natuurlijke momenten energie te besparen en energiekosten te reduceren.

Fors besparen op energiekosten!

Veel zorginstellingen zijn slechts in beperkte mate ervan bewust dat hun energierekening vele malen hoger ligt dan de vergoeding die zij ontvangen voor het energieverbruik voor hun cliënten. Dit is helemaal niet nodig. De zorg, en dan met name zorgsinstellingen, kunnen fors besparen op de energiekosten. Geld dat beter aan de echte zorg kan worden uitgegeven. Tijd voor een nieuwe aanpak!

Onze klanten uit de zorg:

Zorg referenties 11-2-2020
zorg energiebesparing

Florence

Forse energiebesparing bij zorginstelling Florence door actief gebouwbeheer.

Lees het volledige verhaal
VUmc

VU VUmc

Van Beek ondersteunt het Coördinatie Centrum Energie (CCE), Vrije Universiteit  en VUmc met energiemanagement en energiemonitoring met Erbis

Lees het volledige verhaal
Academisch Ziekenhuis Maastricht

Academisch Ziekenhuis Maastricht

Erbis wordt gebruikt voor monitoring van alle energiestromen bij Academisch Ziekenhuis Maastricht

Lees het volledige verhaal
StJansdal Ziekenhuis

St Jansdal ziekenhuis

Erbis produceert complete journaals voor energiejaarverslag St Jansdal

Lees het volledige verhaal
Zorggroep Tangenborgh

Zorggroep Tangenborgh

Verantwoord energiegebruik in combinatie met comfortabel binnenklimaat bij Zorggroep Tangenborgh

Lees het volledige verhaal
UZ Brussel

UZ Brussel

Erbis verzamelt meetgegevens en zorgt voor berekeningen voor facturatie van de energiekosten tussen UZ Brussel en de Vrije Universiteit Brussel

Lees het volledige verhaal
  

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.