Actueel en publicaties Events Energietransitie voor jouw organisatie 5 juni 2024
5 juni 2024; Kennisevent

Energietransitie voor jouw organisatie!

Evenementen
05 juni 2024

Op woensdag 5 juni 2024 organiseren wij een groots kennisevenement voor organisaties in de energietransitie. Het wordt een leerzame en inspirerende kennismiddag vol innovaties en praktische oplossingen van toonaangevende organisaties. Deze oplossingen zijn nu al in de markt beschikbaar en kunnen vandaag al ingezet worden om de energietransitie van jouw organisatie te versnellen.   

Als Vanbeek, partner in de energietransitie, nodigen wij jou uit om dit event bij te wonen om de innovatieve oplossingen te ervaren en je te laten inspireren voor je eigen organisatie. Denk hierbij onder meer aan slimme sturingen, opslag, financiële regelingen, innovaties en praktische (deel-) oplossingen. Kortom het wordt een dag die je niet mag missen. Je kunt je alvast aanmelden. Eind februari maken wij het programma bekend.

Locatie 

Omnia: een plek om elkaar te ontmoeten en kennis te delen

Het kennisevent vindt plaats in Omnia, in het hart van Wageningen Campus. Dit moderne gebouw is nu anderhalf jaar in gebruik en is CO2-neutraal. Het is een architectonisch pand dat ontworpen is voor ontmoetingen en om samen in gesprek te gaan, kennis uit te wisselen, en zo te komen tot oplossingen voor mondiale vraagstukken. De organisaties die gebruik willen maken van Omnia, moeten verbonden zijn aan de onderwerpen food en health, biodiversiteit, circulariteit en klimaat en dit onderscheidt de locatie van een gemiddeld congrescentrum. Je zult begrijpen dat wij enthousiast zijn over Omnia; het is de perfecte locatie voor ons kennisevent 'Energietransitie voor jouw organisatie!'. Bekijk onderaan deze pagina de videoimpressie van Omnia. 

Doelgroep en aanmelden

Deelname is kosteloos voor de doelgroep. Dit event is bedoeld voor eindgebruikers, zoals facilitair (technisch) managers, duurzaamheidsmanagers, energiecoördinatoren, (real estate) vastgoedmanagers en soortgelijke functies. Dit event is niet bedoeld voor energieadviseurs. Twijfel je of je kan deelnemen? Stuur dan een mail naar communications@vanbeek.com. De organisatie behoudt zich het recht om een inschrijving buiten de doelgroep te weigeren.  

Aanmelden voor dit event kan via het onderstaande formulier. Na aanmelding word je via onze nieuwsbrief automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond het kennisevent.